Céginformáció

A BEFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kkt. a BEFO GMK 1990-ből átalakulással jött létre a törvény előírásának megfelelően és 1993.12.29-én került a cégbíróságnál bejegyzésre. 2012.12.17-én jogutódlással Kft-re alakult.

A BEFO Kft. családi vállalkozás és jogutódja a Befo Kft, megbízható könyvelői, műszaki és kivitelezői háttérrel rendelkezik.

Állandó ügyvédekkel dolgozik: Dr. Magenheim Mónika ügyvédi iroda, dr. Koruhely és Mária ügyvédi iroda. Takácsné Dr. Kása Jolán és Dr. Páger János.

Az ArinA Bt. ugyancsak családi vállalkozás.

Szolgáltatást már több mint 23 éve saját tulajdonú irodánkban, szakképzett munkatársainkkal végzünk (1036 Budapest, Lajos utca 53-63. B. lépcsőház földszint 18.). Biztosítjuk a kulturált körülményeket, a tulajdonosok, ügyfelek fogadását, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. teljes körű szolgáltatása is elérhető irodánkban.

Szolgáltatási körünk

Irodáinkban az alábbi tevékenységek végzésére vagyunk jogosultak:

  • üzletszerűen társasház-kezelői tevékenység (ig.szám: XI/A-390/2/2010)
  • bejegyzett társasházkezelői szolgáltatás (ig.szám: XI/A/1569/3/2010.)
  • regisztrált ingatlanközvetítői/ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő (bejegyezve Bp. Főpolgármesteri Hivatal: C00039/2010.)
  • a nyilvános cégadatokban felsorolt tevékenységek.
  • Regisztrációs szám: Bp-3B/003/00176-2/2013

A tevékenységünkkel összefüggő könyvelési feladatot védett, naprakész és e-mailen kiküldhető számítógépes könyvelési (PROFI) programmal végezzük. Számunkra elsődleges a társasház, a tulajdonosok számára a magas szintű szolgáltatás nyújtása, így a kapacitásunkon felül nem vállalunk megbízást. Szakképzett és általunk már ellenőrzött vállalkozókkal, alvállalkozói háttérrel rendelkezünk, valamint 24 órás gyorsszolgálati ügyeletet biztosítunk.

Az OTP által kihelyezett Elektra programmal végezzük a pénzforgalom kezelését és utalásokat, napra készen ellenőrizni tudjuk a tulajdonosi befizetéseket, számlakezelést, az ellenőrizhetőséget.

Kiemelt feladat a kiegyensúlyozott társasház-gazdálkodás biztosítása, a mindenkor érvényes társasházi törvény, a számviteli törvény és minden törvényes előírás, az Alapító Okiratban és az SZMSZ-ben rögzítettek betartása, betartatása, a Nemzeti Adó– és Vámhivatal, valamint az  önkormányzatok és hatóságok felé a kötelezettségek teljesítése.

Regisztrált tagjai vagyunk a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének.

Rendelkezünk  vagyoni háttérrel, felelőség biztosítással.

További információkat olvashat ide kattintva, vagy a "Miért minket válasszon?" menüpontban.