24 órás szolgálat

POST-SEC Biztonságtechnikai Kft.

Telephely címe: 2146 Mogyoród, Vadvirág u. 15

Telefonszám: +36 70 776 0473

Profil:

Erős és gyenge áramú villanyszerelés, kaputelefon szerelés és javítás, automata kapupk javítása, lakatos munkák.

 

TOROMENT Kft. 

Telephely címe: 2011 Budakalász, Berdó u. 3336HRSZ

Telefonszámok:

Széles Péter: +36 70 391 7025 (8-20 h-ig)

László Csilla: + 36 70 391 7026 (8-20 h-ig)

Ha a fenti számok nem elérhetőek:
Ügyeleti telefonszám: +36 70 260 5268 (éjjel-nappal) 

Lefolyó vezetékek belső tisztiítása:

Csőtisztítás nagynyomással (WOMA) szennyvíz és esővíz vezetéken 70-300 mm átmérőig, karbantartás és dugulás elhárítás miatt.

Womás karbantartással jelentősen csökkenthető a dugulások keletkezése, mely esetén a feljövő szennyvíz károkat is tud okozni.

Ismétlődő dugulások esetén, Womás tisztítás után a dugulások vagy nem, vagy ritkábban fordulnak elő.

Csővezetékek kamerás vizsgálata:

A kamerás vizsgálattal könnyen megállapítható az esetleges csőhibák helye és jellege.

A vizsgálatot színes digitális formában rögzítjük és átadjuk a megrendelőnek a később felmerülő kérdések könnyebb megoldása érdekében (közgyűlésen, illetve biztosítók kárszakértőinek bemutatható)

Dugulás elhárítás spirállal:

Ezt a szolgáltatásunkat 32-200 mm-es átmérőig tudjuk vállalni, 7-20 óráig terjedő időszakban, hétvégén is. Vészhelyzet esetén Budapest és Pest megye területén 4 órán, de legkésőbb 8 órán belül kiérkezünk.

Csőtörések, beázások megszüntetése:

Több biztosító társaság szerződött partnereként komoly tapasztalattal rendelkezünk. Ezen munkáink során az alábbi szempontokat próbáljuk közös nevezőre hozni: szakmai szempontok, ügyfelek elvárásai, biztosítók kártérítésének lehetséges összege. Cél, hogy az ügyfél a káresemény kapcsán lehetőleg teljes kártérítést kapjon a számláink alapján. 

Helyreállítási munkák:

Bontással járó munkáink esetén, helyreállítást a cégünk alkalmazásában lévő kőműves-burkoló és festő kollégák végzik. Így a szerelést követően, igény és a kárszakértői szemle figyelembevételével a helyreállítási munkát akár másnap el tudjuk végezni. Ezáltal az ügyfelünknek nem kell ezen területekre külön vállalkozót keresni, adott esetben pár darab csempe visszarakása miatt.

Csapatunk:

Kollégáink megbízhatóak, ügyfeleinkkel udvariasak, munkaterületet tisztán tartják, ingóságokat fóliatakarással látják el a lakáson belüli munkavégzés esetén.A Womás, kamerás, dugulás elhárítás munkadíját illetően telefonon keresztül is érdeklődhet. Ezen munkáink nem folyóméter függőek, hanem egységárasak.

Zilahy Gyula

Telefonszám: +36 30 297 7368
Profil:Általános javítások, szerelések.